Najzanimljiviji sajt Balkanakafa sa marihuanom
Izgleda da će se u SAD uskoro pojaviti u prodaji i to već krajem meseca  čudan napitak koji će se zvati "Legal". Hladna kafa prodavaće se u staklenim posudama i sadržaće oko 20 miligrama marihuane!...


Efekat koji bi korisnik ove "marihuana kafe" osetio bio bi kao da je popio čašu vina, rekao je jedan od proizvođača Adam Stajts.  

"Ova kafa udara direkt u glavu. Hteli smo da postignemo efekat sličan kao što imate od specijalnog indijskog piva IPA (India Pale Ale) ili čaše vina.Naravno nećemo da ubacujemo mnogo marihuane da piće konzumentima ne bi bilo neprijatno, to naročito je važno za one koji se po prvi put susreću sa marihuanom", dodao je u izjavi USA medijma Stajts.

Korisnici marihuane već duže vreme upotrebljavaju marihuanu kao dodatak raznim jelima i pićima, najviše u kolačima i lizalicama. Takođe, već godinama unazad neki marihuanu stavljaju u kafu i toplu čokoladu.

Za sada još nije poznato da li će kafa sa marihuanom "Legal" biti dostupna i u Koloradu,saveznoj američkoj državi u kojoj je marihuana legalna.

Kako se očekuje prodajna cena ove kafe tj staklenke od 320 ml će biti od 9 do 11 dolara.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala