Najzanimljiviji sajt Balkana
Osam kuvara iz San Antonija,Teksas, je vredno radilo  u piceriji  da bi ušli zvanično u Ginisovu knjigu rekorda da bi napravili najveću pizz na svetu....


Tim od osam kuvara iz San Antonija u napravio picu tešku 45 kilograma, prečnika 4,5 metra

Bilo je potrebno dva sata da bi se napravila pica od 4,5 metra i teška oko 45 kilograma. Tim vođen glavnim kuvarom i vlasnikom Kurtom Oefingerom, napravio je picu u Muzeju Ginisovog rekorda u kojem su zvaničnici potvrdili da je rekord oboren.

Picerija u Los Anđelesu koja je držala stari rekord, postala je omiljena kod slavnih ličnosti i Kurt se nada da će se i njegov trud isplatiti.

"Postaviti svetski rekord nije nešto što smo planirali, to se samo dogodilo dok smo radili ono u čemu smo najbolji.Kada sam shvatio da možemo da oborimo rekord, razmišljao sam kako možemo to da ozvaničimo" izjavio je vlasnik picerije.

Dodao je da je on kao vođa tima koji je brinuo o vatri,dok drugih dvoje kuvara su bili zaduženi za priloge, a dve devojke su im pomagale da imaju osnovna sredstva za rad.Trebalo mu je godinu dana da smisli kakva je vatra najbolja za picu i na kraju su uspeli napravili su najveću pizzu na svetu

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala