Najzanimljiviji sajt Balkanatv dolari

Svi znamo šta možemo da nađemo u nekom starom televizoru ,plastiku žice, lampe itd. Ipalk jedna kanađanin je upravo u TV-u sakrio veliku sumu dolara koji je planirao da pokloni svojim potomcima nekada...Više od 100.000 dolara u gootvini je pronađeno unutar starog televizora, koji se prevozio u Ontario zbog reciklaže u jednu fabriku

Dolari su se nalazili u metalnoj kasici, a ona je bila sakrivena u televizoru.

"Bilo je četiri veće gomile para i znao sam da je u pitanju pozamašna suma novca" rekao je Rik Dešamps, rukovodilac fabrike za reciklažu.

Dešamps je pohavalio svoje radnike, rekavši da su postupili pošteno time što su prijavili kutiju nadređenima u fabrici, a zatim i nadležnim vlastima.

Zajedno sa novcem u kutiji su se nalazila i dokumenta, koja su policiju odvela do 68-godišnjeg vlasnika televizora, koji je rekao da je televizor poklonio svom prijatelju još pre trideset godina, ali je izgleda zaboravio da je novac unutra.

On je tada imao plan da čuva pare, kako bi ih kao nasledstvo dao svojim potomcima.

Kada se prijatelj oslobodio starog TV i bacio ga u đubre, nije ni znao da se u njemu krilo pravo malo boastvo od 100.000 dolara!

Sada kada je novac našao put do svog pravog vlasnika, policija je imala samo jedan savet za njega: Da novac ubuduće stavlja na račun u banci.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala