Najzanimljiviji sajt Balkana

muzej promasaji
U švedskom gradu Helsingborgu danas će se otvoriti Muzej promašaja u kojem će se na jednom mestu naći mnogi proizvodi koji nisu našli put do tržišta...Kupci očigledno nisu bili oduševljeni zelenim "Hajncovim" kečapom, smrznutim lazanjama marke "Colgate", "Coca Cola" s ukusom kafe.

Zbog toga će se ti predmeti zajedno sa mnogim drugim naći u Muzeju promašaja koji je osmislio kustos i klinički psiholog Samjuel Vest

"Znamo da 80 do 90 odsto inovativnih proizvoda ne uspe i nikad ne čujete za njega, ne vidite ga, ljudi ne pričaju o tome. Ako postoji nešto što možemo učinimo sa tim jeste da izvučemo pouku iz tih promašaja", objašnjava Vest.

Mnogi predmeti u muzeju pokazuju pokušaje kompanija da diversifikuju svoj brend.

Jedan od takvih primera je "Harley-Davidson", čuveni proizvođač motocikala, koji je sredinom devedesetih godina lansirao toaletnu vodu za muškarce koja će se naći na izložbi neuspelih proizvoda.

"Muškari su je mrzeli. Oni su pravili i božićne ukrase, barbike, razne stvari sa logom "Harli-Dejvidsona" i time su trivijalizovali taj brend2, navodi Vest.

Na izložbi će se naći i društvena igra Donalda Trampa pod nazivom Vratio sam se, a ti si otpušten iz devedesetih godina.

U ovoj igri, svojevrsnoj kopiji Monopola, igrači koriste velike figure označene slovom "T" i Trampove dolare za kupovinu Trampovih nekretnina.

Biće prikazani i visokotehnološki proizvodi poput "Gugoleovih" naočara koje su, kako kažu organizatori, napravljene pre svog vremena, što je slučaj i sa još nekim tehničkim inovacijama.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1