Najzanimljiviji sajt Balkana

prvi robotizovani restoran  Teheran
Prvi robotizovani restoran u Iranu otvoren  je u Teheranu, ime restorana je "Robošef". Ovaj  zanimljivi restoran postao veoma brzo postao popularno mesto je gde dolazi sve više mladih ljudi ali i onih starijih....

U ovom robotizovanom restoranu nema blagajnika ni konobara a plaćanje porudžbina se vrši online!

U restoranu "Robošef" koji je otovren početkom ove 2017 godine uglavnom se poslužuju pizze, goste dočekuju roboti u ulozi konobara, a sve usluge, od naružbe do posluživanja vrše mašine, dok se računi plaćaju online.

Interijer delomično podseća na ostale restorane, a na stolovima se nalaze ekran na dodir putem kog se naručuje jelo koje potom roboti konobari dostavljaju trakama postavljenim između restoranskih stolova

I naravno ono što je originalno i što privlači dodatno pažnju gostiju je ta da dok se čeka narudžba, moguće je igrati video igrice na "digitalnim stolovima"
U robotizovaniom restoranu roboti donose hranu
Tako da mušterije tj. gosti restorana "Robošefa" imaju priliku da za vreme čekanja porudžbine igraju igre

Vlasnik restorana Majid Zibadel izjavio je lokalnim medijima je kako su stolovi dizajnirani na način da ne dolazi do problema tokom jela.


"Patent za sto u potpunosti pripada nama", naglasio je Zibadel koji je dodao kako je sto za ručavanje drugačiji od ostalih. Zibadel je rekao kako su u restoranu spojili jelo i tehnologiju kako bi privukli mlade klijente.

"Otkako smo počeli s radom, uspeli smo privući i one mnoge starije koji su pokazali interesovanje za zanimljiv i neobičan koncept našeg restorana", izjavio je Zibadel.

Na kraju je dodao kako se robotizovani restoran, što se tiče cena ne razlikujue mnogo od drugih u Teheranu.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1