Najzanimljiviji sajt Balkana

Pravi transformer napravljen u Turskoj

"Letrons", iz Ankare, kompanija iz Turske, napravila je pravi, pravcati BMW Transformer, koji može da se vozi. Sa ovim transformersom...

može da se upravlja daljinskim, a pomera vrat i glavu, ruke i šake, takođe ima dinamične hidraulične kontrole i sistem osvetljenja.

Za izradu prvog modela “Antimona” bilo je potrebno osam meseci. Na njemu je radilo 12 inženjera i četiri tehničara.Tvorci ovog jedinstvenog auta kažu da “Letrons” može da se nađe i u prodaji, ako se, kako kažu, projekat kupca i njegov razlog za korišćenje, poklope sa kriterijumima “Letrons” tima.

"Transformers automobil" još uvek nije za vožnju u saobraćaju, jer, za sada, funkcionišu samo na daljinsko upravljanje. Ali, biće moguće u bliskoj budućnosti, zbog njegovog električnog motora. Na pitanje zainteresovanih, da li je u pitanju pravi auto, inženjeri odgovaraju da je “Antimon” rađen po uzoru na postojeće automobile.

Nažalost, ovaj transformer još uvek ne može da hoda, jer ta opcija nije ugrađena. Ali, kažu oni koji su ga napravili, da će auto moći i to da radi uz još ulaganja u novo istraživanje i razvoj projekta.

A kako to sve izgleda pogledajte u videu dole:
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1