Najzanimljiviji sajt Balkana
Baron Kalmeze (31) iz Sent Luisa dospeo je u zatvor samo zbog čudnog kriminalnog čina.Kalmeze će morati da odsluži dužu zatvorsku kaznu zatvora zbog krađe, verovali ili ne zbog toga što je opljačkao kasicu-prasicu svog četvorogodišnjeg sestrića.!....

Neobična pljačka desla se u kući njegove sestre.Kalmezeova sestra mu je dozvolila da uzme dva dolara iz kasice -prasice njenog sina.Ali umesto toga,pohlepni Baron je ignorisao je sestrično upozorenje pa je ukrao svih 500 dolara koji su se nalazili u keramičkom prasetu.

Kada je njegova sestra primetila krađu,i nestanak celokupne ušteđevine iz kasice prasice njenog sina,ona ga je prijavila policiji,nakon čega je veoma brzo uhapšen.

Novac iz kasice njegovog sestrića Kalmeze je potrošio na prositutke i na drogu kako je izjavio policajcima koji su ga uhapsili.

Ali sud je bio na kraju ove čudne priče nemilosrdan.Sudija je osudio Barona koji je opljačkao kasicu -prasicu na duže vreme, na 7 godina robije.Ovako viosku kaznu sud je doredio zbog toga što Baron ima iza sebe  nekoliko prethodnih presuda za sitne krađe i  manje otimačine.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala