Najzanimljiviji sajt Balkana


venčanje

Ova zaista bizarna priča nam dolazi i SAD-a Stariji gospodin (68) iz Majamija, koji iza sebe ima dva razvoda pre nekoliko godina je dobio nekoliko miliona dolara na lotou....

Kako je bio otuđen od svoje dece i u lošem kontaktu sa svojim bivšim suprugama, on je krenuo da traži novu ljubav sa kojom će uživati u novcu dobijenom na lotou.

Nedugo posle loto dobitka, na Internetu je upoznao devojku koja ima 24 godine i koja se posvađala sa roditeljima i otišla od kuće.

Kako to obično bude u ovkavim bizarnim događajima, ljubav između vremešnog gospodina i mlade dame je planula!


Nemenovani stariji gospodin iz Majamija zaprosio je tu 24-godišnju devoju u decembru prošle 2015. godine, a nedugo potom su se i venčali.

Sve je delovalo savršeno, dok jedan dan ona nije videla njegov stari foto album, i na jednoj fotografiji svog oca! Bračni par ostao u šoku nakon što su saznali da su deda i unuka!

Kada je upitala svog supruga otkud zna njenog oca, klupko je počelo da se odmotava. Ispostavilo se da je na fotografiji njegov sin iz prvog braka sa kojim više od tri decenije nije u kontaktu.

Iako su ustanovili da su najbliži rod, ovaj par ne odustaje od svoje ljubavi, i planira da ostane u braku.
" Iza sebe imam dva braka i ne nameravam da ponoov imam treći" izjavio je muškarac koji nije želeo da otkriva svoj
indentitet.

Dok je 24-godišnja devojka svoju odluku da ostane u braku prokomentarisala ovako:
"Svaki par je poseban i drugačiji na svoj način. Naša veza je toliko jaka da ni ovo nije dovoljno da nas natera da odustanemo od nje."

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1