Najzanimljiviji sajt Balkana
Amerikanac Rich Lee iz Nevade  uradio je nešto po pitanju slušanja muzike ,on je napravio neobičan potez ,da bi slušao muziku i zauvek se rešio slušalica.Lee je sebi ugradio zvučnike u uši!....

Rich Lee je poznat kao "bodyhacker" (telesni haker) jer  voli da eksperimentiše sa implantatima. Njegov posljednji neobični i zanimljivi poduhvat je ugradnja magneta u ušne kanale,dok oko svog vrata ima zavojnicu.Lee kaže da je  time stvorio magnetno polje od kojih vibrira implantat i samim time proizvodi zvuk.

 Kako bi slušao muziku, svoj mobilni telefon spoji na tanko pojačalo koje je spojeno na zavojnice oko vrata koje stvaraju magnetno polje.To magnetno polje stvara zvuk to jeste muziku koju može čuti samo Lee

 Lee kaže kako kvalitet zvukakoji mu dolazi iz ušiju nije baš dobar kao na pravim slušalicima,ali ovi "zvučnici" ugrađeni u njegovim ušima ima niz prednosti jer može slušati muziku kad god želi i bilo gde jer implantati nisu vidljivi golom oku.

Lee se isto tako nada se da će ove "nevidljive" slušalice odnosno implant razviti i spojiti sa GPS-om kako bi mu ako plan uspe mu mogao davatu upustva kuda se treba kretati.

Lee je istakao je i to kako se ne planira zaustaviti samo na ovome te da ima u planu raditi nešto kako bi poboljšao i vid u tehnološkom smislu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala