Najzanimljiviji sajt Balkana14 krava  i 3 bika  su uhvaćeni u njivi u vranjskom selu Trstena, u području kopnene zone bezbednosti u opštini Vranje, neposredno uz administativnu liniju sa Kosovom.Krave su došle u potrazi za hranom, rekao je direktor veterinarske stanice Miodrag Milković....


Stojiljkovićima je od krava i bikova sa Kosova stradala njiva sa kukuruzom, pasuljem, krompirom, repom, tikvama, a i detelinom


Krave su same "Ilegalno" prešle administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom i njih su hvatali pridanici Vojske Srbije.Dok je portparol policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković, izjavio da je posle hvatanja policija preuzela krave i bikove  iz sela Trstena na poziv Dragana i Vesne Stojiljković, na čijem su imanju uhvaćene  "u šteti“.


Milković je za agenciju Beta izjavio da su krave i bikovi sa Kosova zbrinuti u veterinarskoj stanici u Bujanovci, po nalogu veterinarskog inspektora iz Vranja.

Stamenković navodi da policija u Vranju do sada nije imala  slučaj sa životinjama koje su "ilegalno" prešle administrativnu liniju sa Kosovom.Deo krava uspeo da izbegne "hapšenje" i pobeglo je u pravcu Kosova.
Izvor:rts.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1