Najzanimljiviji sajt Balkana

zaljubljeni krevet

Južoafrikanac i njegova verenica Ukrajinka nalaze se u zatvoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zbog nezakonitog seksa, izjavila  je svetskim medijima njihova rođaka....Južnoafrikanac Emlin Kulvervel (29) i ukrajinka Irina Nohai (17), uhapšeni su UAE (Ujedinjenim Arapskim Emiratima) nakon što su otišli na lekarski pregled jer je Irina imala grčeve u stomaku.

Na kraju njih dvoje završili su u zatvoru jer je dežurni lekar je ustanovio da je u drugom stanju i odmah zatražio venčani list. Kada ga nije dobio, pozvao je policiju, koja je na licu mesta uhapsila verenički par.!

Jer ako ne znate seks van braka je ilegalan u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i možete završiti u zatvoru.!
Majka Emlina Kulvervela je uputila molbu da budu oslobođeni, rekavši da je "jedino što su pogrešno uradili to što su se zaljubili".

Za sada vlada UAE nije komentarisala, dok su ih vlasti Južne Afrike savetovale da potraže pravnu pomoć, jer je u pitanju unutrašnja stvar Emirata.

Emlin Kulvervel i Irina Nohai se u zatvoru nalaze po nekim tvrdnjama još od januara ove godine, ali su vesti o ovom hapšenju tek sada doprle do svetske javnosti

Par još uvek nije zvanično optužen, ali ukoliko bi bili osudjeni za nezakonit seks, mogli bi da dobiju i zatvorsku kaznu od nekoliko godina.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala