Najzanimljiviji sajt Balkana
U italijanskom gradu Firenci ,Paolo Pedroti,domar stambenog kompleksa morao je da upotrebi nož da bi uplašio lopova.Lopov je pokušao da ukrade bakarnu žicu ali ga je u tome sprečio domar te je tako odmah  pozvao karabinjere da uhapse lopova...


Međutim već sutradan je istom tom lopovu, domar ponudio posao.
"Kakav je to lopov koji koristi automobil svoje supruge da bi se domogao plijena od 60 eura?", izjavio je medijima Paolo,62-godišnji domar.

Paolo je uhvatio lopova Marsela Mucija (54) u ponedjeljak,da bih odmah sledeći dan utorak saznao da je lopov bio nezaposlen i da je živeo od invalidske penzije svoje supruge od 250 evra.

Domar Pedroti odmah je pisao lokalnom listu "Tireno" i ponudio Muciju posao kosača travnjaka i čistača stanova koji su ponuđeni na prodaju, uz zaradu od osam evra po satu.Domar Pedroti je počeo pismo upućeno Muciju rečima "Dragi lopove", a pismo je završio sa rečenicom: "Čekam te. Adresu znaš".

Srećni lopov Muci odmah je prihvatio domarevu poslovnu ponudu
Muci je povodom svega ovoga rekao :"Krao sam bakar da bih ga koristio za pravljenje lampi i lustera koje sam prodavao od vrata do vrata", po zanimanju baštovan koji je dobio otkaz.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala