Najzanimljiviji sajt Balkana

patka proputovanje svet

Gumena žuta patka, ukradena pre pet godina iz porodične kuće Trojano u Nju Hempširu, vraćena je u svoj dom s koferom uspomena sa putovanja po svetu....

Porodica Troiano počela je da dobija razglednice i fotografije patke iz celog sveta pošto je ukradena ispred njihove kuće.

Putovanje patke Gale Ducky, nazvane po ulici u kojoj živi porodica Trojano, praćeno je i na posebnoj Fejsbuk stranici.

Pošto je posetila oko 20 zemalja, među kojima i Švajcarsku u februaru prošle godine, Gejl se vratila kući. Patka je pronađena na trotoaru ispred garaže Trojanovih s koferom uspomena iz celog sveta – Šiljinom kapom iz  "Diznilenda", ključevima hotela iz Salzburga u Austriji, mapom Tajladna i Kejptauna, kao i drugim stvarima.

Patku Gejl našla Jennifer Troiano, čija je ćerka bila prva vlasnica patke. Ališa Trojano je dobila patku veličine fudbalske lopte pre desetak godina i volela je da se igra s njom ispred kuće, gde je često i ostavljana.

Patka proputovala svet
Patka je jednog dana nestala, ali Trojanovi nisu mnogo marili, sve dok mesec dana kasnije nisu dobili razglednicu koju je navodno napisala patka. Na razglednici poslatoj iz Kuvajta opisan je put preko Hondurasa i Amsterdama, a navedeno je i uputstvo kako da se prati dalji put i preko Facebooka

Trojanovi su pratili put patke po Karibima, Meksiku, Južnoj Koreji, Havajima, Zimbabveu, Islandu, Panami, kao i evropskim zemljama i SAD, sve dok u sredu Dženifer Trojano nije dobila poruku na Fejsbuku sa slikom patke i koferom na poznatom mestu.

patka koja je proputovala svet ostavljena je ispred kuće odnosno došla je kući!

Trojanovi kažu da nikada nisu saznali ko je "kidnapovao" patku, mada neki detalji ukazuju da je možda reč o nekom pilotu – patka je jednom slikana u pilotskoj kabini. Dženifer Trojano kaže da se nada da će identitet  "otmičara patke" ostati zauvek misterija.
izvor:BETA

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala