Najzanimljiviji sajt Balkanaruso baltic votka najskuplja votka na svetu
Policija Danske, istražuje krađu flaše votke koja je proglašena najskupljom vodtkom na svetu, čija je cena neverovatnih  1,3 miliona dolara....Istražitelj Knud Hvas je rekao da je prerano da se kaže da li je lopov provalio u "Kafe 33" ili je koristio ključ.

Nije ukradeno ništa drugo. Hvas je rekao da je policija o krađi obaveštena juče.

Danska TV2 je navela da je flaša "Ruso-Baltika" sačinjena od tri kilograma zlata i iste količine srebra s čepom posutim dijamantima.

Vlasnik kafića Brajan Ingberg, koji u baru ima 1.200 flaša votke, rekao je tabloidu Ekstra bladet da je ukradena flaša nalik prednjoj strani starih automobila.

Ingberg je objavio fotografiju flaše, kazavši da su nadzorne kamere snimile mladića sa bejzbol kapom i prekrivenim licem kako s ukradenim pićem napušta njegov bar "Cafe 33".

"Bocu sam dobio iz Rusije, preciznije iz fabrike Dartz koja izrađuje najskuplje automobile na svetu. U mojoj je zbirci tek šest meseci", rekao je za kanal  Danska TV-2.

Pojasnio je da je boca najskuplje votke na svetu "Russo-Baltique" izrađena od tri kilograma zlata i tri kilograma srebra i da nije osigurana.

Čep flaše votke čini inkrustacija od belog i žutog zlata s dijamantima i predstavlja repliku ruskog carskog orla, a sama flaša najskuplje votke izrađena je od 30 debelog stakla otpornog na metke.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala