Najzanimljiviji sajt BalkanaUkrao komšiji Sony Playstation 4 pa se priključio na njegov net

Veliki broj kriminalaca završi u zatvoru zahvaljujući ponekad nesmotrenim aktivnostima na društvenim mrežama, glupim prikrivanjima i ostavljanjem tragova ili totalno nesmotrenim svojim potezima posle kriminalnih aktivnosti...Listi "pametnih" kradljivaca ove godine priključio se i jedan amerikanac Phillip D. Booker iz Nešvila u Tensiju, koji je prošle sedmice završio u zatvoru zbog bizarne ali i nesmotrene pljačke .

"Pametni" kradljivac je ukrao svom komšiji dva televizora, tablet, laptop i PlayStation 4,otkriven je veoma lako i brzo, jer se se putem ukradenog PlayStationa povezao na više ni manje na WiFi mrežu komšije kojem je ukrao playstation 4!

Vlasnik ukradenog PlayStationa 4 imao je povezanu konzolu sa svojim mobilnim tako da je, kada je kradljivac upalio PlayStation, on je automatski dobio SMS poruku da je konzola uključena.Posebno se iznenadio kada je video da je PlayStation i dalje povezan na njegovu WiFi mrežu pa je zaključio da je kradljivac jedan od njegovih komšija!

Vlasnik je odmah obavestio policiju i upozorio ih je na jednog komšiju koji mu je bio sumnjiv i za kojeg je smatrao da bi on mogao biti kradljivac.

Tako je policija je pretražila stan Filipa D. i u njemu su zaista pronašli ukradeni PlayStation i laptop a osim robe koja je pronađena u njegovom stanu priznao je i krađu televizora i tableta koje je odmah dao u zalagaonicu

Za krađu ovuh stvari protiv njega biće podignuta uz dodavanje optužnice za posjedovanje droge koju je policija tokom pretresa pronašla u njegovom stanu

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala