Najzanimljiviji sajt BalkanaAjkula teška 6 tona uhvaćena u Novom Južnom Walesu

Geoff Brooks objavio je dve fotografije na Facebooku mrtve tigar-ajkule duge 6 metara koja je bila uhvaćena tokom vikenda u blizini plaže Lennox Head u Novom Južnom Walesu....
 
"Koliko ja znam, neko je tražio da se ajkula ulovi, jer je bila odgovorna za napad u blizni plaže. I da, fotografije su stvarne " napisao je Bruks. Ali on nije mogao da potvrdi da li je ajkula ubijena namerno ili tokom lova.
 
S druge strane na Twitteru ali i medijima  javio se ribar Metju koji je tvrdio da je on uhvatio ovu morsku neman odnosno gigantsku tigar-ajkulu tešku 6 tona  u moru ispred grada Tweed Headsa u Novom Južnom Walesu te da je njegovu čeljust uzeo kao suvenir
 
Ribar Metju se skoncetrisao na lov manje ajkule, ajkule čekićare, ali onda se pojavila ova ogromna ajkula od 6 tona
"Borio sam se sa ajkulom čekićarom, a onda je naišla ova i progutala je" kaže on.


ogromna tigar ajkula kao iz filma "Ajkula"
 
Metju tvrdi da je on snimio fotografije i da je to bilo prije tri nedelje takođe on tvrdi da  ovaj morski predator je hvatao druge morske pse.Na kraju navodno je morskog psa prodao na lokalnoj tržnici, a jedini dokaz da ga je uhvatio je čeljust koju je uzeo. 
 
Neki mediji pak pišu da je morski pas predan agenciji CSIRO, no za to nema službene potvrde. U agenciji kažu da su vidjeli fotografije, ali da im telo nije predano niti da imaju informacija o tome da je ovaj morski pas uhvaćen.
 
Inače, morska tigar-ajkula voli toplije plitke vode zbog čega često dolaze u kontakt s ljudima.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1