Najzanimljiviji sajt BalkanaSabljarka mu probola prsa i ubila ga
Kako je izvestila policija sa Havaja kao i lokalna TV stanica KITV  ribolovac Randy Llanes (47) preminuo je nakon što mu je sabljarka probola prsa sa svojom velikom "sabljom"!...

Kapetan broda Randy koji ribare vozi na pecanje, u prošli petak ujutro ugledao je sabljarku u luci  za male brodove Honokohau .

Kada je  video sabljarku  on je iskočio iz svog brodića i krenuo harpunom na nju. Kada ju je pogodio, sabljarka je počela da se otima, želeći da se oslobodi međutim sabljarka "ubica"  u jednom trenutku se okrenula ka nesrećnom Lejnsu te mu zarila svoju oštricu u prsa i tako mu zadala smrtonosni udarac!  

Prolaznici koji su videli šta se desilo između kapetana broda i sabljarke, brzo su izvukli Rendija  iz mora i pokušali ga oživeti sve dok nije došla Hitna pomoć i prebacila ga u loklanu bolnicu gde je nesrećni robolovac preminuo od zadatog sabljarkinog uboda !

"Bio je velik i jak momak, toliko da ga se cela luka bojala. Ipak oni koji su ga dobro poznavali, nisu ga se bojali, jer je imao veliko srce" izjavila je njegova zaova Kalina Llanes za KITV.

Kako piše piše "The Guardian" Randi Lejns je bio iskusni kapetan čarter pecanja sa iskustvom od gotovo 18 godina i s iskustvom ribolovca od 25 godina. Sabljarka "ubica" bila je duga gotovo metar, koliko i njen dugački oštri rog na vrhu glave a težila je oko 20-ak kilograma!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala