Najzanimljiviji sajt Balkana

Poslao joj metle umesto ruža

 

Jedan nemenovani zemunac je umesto ruža poslao svojoj bivšoj devojci ni više ni manje nego metle! Razlog? Zemunac je odlučio...

da malo napakosti tako što će joj za 8. mart poslati umesto 101 ruže 101 metlu U celoj ovoj "pakosti" zemunca našao se Ivan T. radnik kurirske službe, koji je devojci dovezao porudžbinu.

Kada je stigao do Zmaj Jovine ulice u Zemunu, Ivan je pomislio da su metle za nekog ko radi na pijaci.

"Dobio sam isporuku, odmah sam zvao i predstavio se. Javila se devojka. Rekao sam joj da imam paket za nju. Palo mi je na pamet da je ta gomila metli za nekog prodavca sa zemunske pijace, ali kada sam stigao na adresu, pojavila se devojka za koju je bila porudžbina. Pitala me šta da radi s tim, ja sam rekao da ne znam " priča Ivan T.

Kako kaže Ivan, devojka je odmah posumnjala na bivšeg dečka, jer se prethodno čula s njim i on joj je pominjao metle. Zato je odlučila da ga odmah nazove.

"Pozvala ga je dok sam ja stajao pored i pitala ga zbog čega je to uradio. Ponavljala je stalno da ne može da veruje da je to stvarno uradio. A kad je pitala bivšeg šta da radi s metlama, on joj je rekao “ne znam, sedi pa zajaši jednu " kroz smeh govori Ivan.

Cela Zmaj Jovina bila je zakrčena metlama dok je devojka pokušavala da organizuje ko će da joj nosi "poklon". od bišveg
"Nije se devojka mnogo ljutila, sve vreme se smejala u neverici, a i meni su ulepšali dan. Predložio sam joj da ih proda" kroz smeh govori Ivan T.
izvor:telegraf.rs
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala