Najzanimljiviji sajt Balkana
Amerikanac,beskućnik Timoti Henri Grej (60) umro je u bedi i nemašini ispod nadvožnjaka u Vajomingu, ništa tu ne bi bilo čudno niti toliko zanimljivo da taj beskućnik Grej je davno izgubljeni rođak....

Hjugete Klark,naslednice njujorške železnice i ćerke osnivača Las Vegasa, ali on to,nije znao

Istraga je pokazala da je Timoti Henri Grej bio Hjugetin daleki rođak.Istražni sudija je saopštio da je Timoti bio naslednik najmanje 19 miliona dolara od ukupnog imetka vrednog 300 miliona. Istražni sudija je rekao da je uzrok smrti najverovatnije smrzavanje, budući da je tom delu Amerike temperatura već danima ispod nule. Grejovi braća i sestre kažu da je im je brat nestao posle smrti njihove majke,1990. godine.

Grej je bio usvojeni praunuk bivšeg američkog senatora Vilijama Endrusa Klarka, vlasnika rudnika bakra, graditelja železnica i osnivač Las Vegasa. Hjugeta, koja je preminula u maju 2011. godine, u svojoj 104. godini, bila je najmlađa od njegovo sedmoro dece. Tridesetih se povukla iz visokog društva Menhetna i živela usamljeničkim životom, u stanu na Petoj aveniji okružena svojim lutkama.

Oko njene imovine vredne 300 miliona dolara vodila se bitka među mnogobrojnom rodbinom.Dva testamenta koja je napravila bila su predmet sudskih parnica. U jednom se navodi da njeno bogatstvo treba podeliti članovima porodice, dok se u drugom,potpisanom šest nedelja posle prvog, kaže da niko neće dobiti ništa.
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala