Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija :nož Mada je smrt nastupila tek 55 godina nakon napada, smrt  Njujorčanina okvalifikovana je kao ubistvo.Ovaj slučaj je naizgled pomoalo čudan a i prkosi zdravom razumu,ono ipak  ima svoje neobično i povezano objašnjenje....

Kako piše "New York Times" autopsija 97-godišnjeg Antonija Čikarela pokazala je da je starac preminuo od povrede nanete nožem  još danvne 1959. godine.

Kako je stojalo u izveštaju patologa komplikacije su bile crevne okluzije bile "prouzrokovane trbušnom hernijom kao posledice duboke laparotomije (zasecanje abdomena) izvedene prilikom tretiranja ubodne rane".

Reč je o povredi nanetoj hladnim oružjem od strane druge osobe, dakle ubistvu, zaključak je patologa.

Svake godine, njujorška policija beleži nekoliko ovakvih slučajeva, ali Čikarelov je poseban po tome što obara sve dosadašnje vremenske rekorde.

Nakon što je ustanovljeno da je Čikarelo ubijen, njujorški detektivi su bili prinuđeni da otvore istragu iako nisu imali nijedan dokaz, nijednog svedoka,a kamo li najmanji trag.

Budući da nisu znali ni u koju je bolnicu žrtva odvezena nakon ranjavanja, policajci su pokušali da nađu Čikarelove kolege iz vremena kada je bio domar zgrade na 5. Aveniji.

"Problem je u tome što je većina pomrla. Sve ove godine je živeo bez ikakvih problema i sada je to odjednom postalo ubistvo", žali se policajac kome je poverena istraga.

Što se pak ubice tiče, teško je zamisliti da je još uvek u životu. Čikarelova kćerka je kaže i ubeđena je da je ubica njenog oca već odavno mrtav

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala