Najzanimljiviji sajt Balkana
kurs za uzgoj i prodaju marihuane u kanadi

Poslednjih meseci u SAD i Kanadi raste trend kapitalizacije legalne marihuane .Tako se jedan se kanadski univerzitet odlučio pokrenuti među studentima kurs za uzgoj i prodaju marihuane?!...
 
Početkom jeseni, studenti sa Univerziteta Kwantlen mogu se registrovati na kurseve posvećene ekonomiji prodaje i uzgoja marihuane javlja RT.
 
"Kursevi marihuane"  traju 14 sedmica biće održavani preko interneta, a sastojaće se iz dve glavne celine .Prvi deo kursa je fokusirana na uzgoj proizvoda, a drugi deo kursa na transport i prodaju marihuane!
 
Studentima  će biti objašnjeno kako proizvesti visokokvalitetnu marihuanu koristeći više tehnika uzgoja. Edukacija će obuhvatati i biološko shvatanje biljke, njen životni ciklus kao i vreme setve  i način skladištenja
 
Pored toga, časovi će biti posvećeni i zakonodavstvu i regulacijama, kao i realnim mogućnostima otvaranja licencirane kompanije za uzgoj marihuane.
 
Legalnost marihuane u Kanadi trenutno je ograničena na korištenje u isključivo lekovite svrhe.Inače u Kanadi postoji 25 kompanija za uzgoj, od čega je 13 otvoreno u  Ontariju.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala