Najzanimljiviji sajt Balkana
Brejdi živi normalno sa svojih 5 žena

Očigledno da nekima jedna žena nije dovoljno kao što je slučaj kod ovog amerikanca. Brejdi Vilijams, živi sa njegovih pet žena i njihovo 24-oro dece.Ova zaista neobična američka porodica Vilijams po svemu se razlikuje od normalne....

porodice, ali to nije sve, oni se razlikuju i od drugih poligamnih porodica. Sebe vole da nazivaju "progresivnim poligamistima" ?

Brejdi i njegove žene su nekada bili mormoni, ali su odlučili da taj životni stil nije za njih i napustili su mormonsku zajednicu, koja se verovatno prepolovila nakon njihovog odlaska.

Svaka žena živi u zasebnom ulazu sa svojom decom, a Brejdi svake večeri menja krevet u kom spava, tako da ga svaka od žena ima pored sebe svake pete noći.

Nikada ne spavaju svi zajedno, niti se bilo koja od žena meša u njegove odnose s nekom drugom ženom. Iako izgleda čudno, oni zapravo imaju veoma stroga moralna načela.

Postavlja se jedno normalno pitanje kada sve ovo vidite i pročitate  – kako se izdržavaju? Brejdi poseduje građevinsku firmu, a neke od žena su takođe tu zaposlene.

Njih pet su sve odrasle u istom mestu i sve su rođake. Iako često izbiju problemi, ova neobična porodica ipak zrači nekom idiličnom atmosferom. Ručaju svi zajedno, iako nemaju toliko veliku trpezu, a i mnoge druge aktivnosti obavljaju svi zajedno.

Pogledajte video kako izgleda ova velika porodica i čovek koji ima i živi s pet žena:


Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala