Najzanimljiviji sajt Balkana

kisindzer uređaj za poljupce

Svima onima koji su zaljubljeni daljina sa ljubavnim partnerom zna da bude teška i ponekad neodrživa iako psotje razne mobilne aplikacije Ipak i za ovo ima leka uređaj za slanje poljupca voljenoj osobi "Kisindžer" (Kissinger)....

Uređaj "Kisindžer" koja je prvi put predstavljena kao prototip 2012.godine, liči na prasence sa silikonskim usnama omogućava parovima da se (po)ljube kroz internet, Kisindžer – izveden iz reči kis i mesindžer – bio je predmet laboratorijskih testiranja proteklih par godina.

U principu to je futrola koja se prikači na smartfon, a na dnu ima plastični dodatak. Kada na njega prislonite usne, on registruje tačke pritiska i prenosi osećaj kroz identičnu futrolu na telefonu vašeg partnera, gde god da je." Ljubljenje je najuniverzalniji izraz intimnosti" rekla je Ema Jan Zang, koja je radila na prototipu na kongresu Ljubav i seks sa robotima održanom na Londonskom univerzitetu." To je način da se povežemo i održimo intimnost u vezama.

Kreatori naprave kažu da je pomogla korisnicima da se naviknu na mašine koje funkcionišu na dodir i dok je u početku bila namenjena parovima, mogu da je koriste i drugi.

"Roditelji mogu da koriste Kisindžer kada su na poslu, a žele da poljube dete pred spavanje."

Tvorci ovog zanimljivog uređaja ( u videu prikazan je model "Kissinger verzija 1.0) kažu da na njoj mora još mnogo da se radi, ali već rade na tome da u Kisindžera "ubace” i miris, pa da imate potpun osećaj da je partner pored vas.

izvor:Telegraf.rs
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1