Najzanimljiviji sajt Balkanapevač Bob Marli
Uskoro ikona regea, tekstopisac, pevač i gitarista pokojni Bob Marli postaće zaštitno lice "prvog globalnog brenda marihuane" u svetu odnosno njegov lik pojaviće se na pakovanjima marihuane!...


Porodica pokojnog Boba Marlija i kompanija Privateer Holdings, sa sedištem u Sijetlu,u SAD najavile su da će se na tržištu uskoro pojaviti novi proizvod pod nazivom Marley Natural, "kanabis premijum kvaliteta dostojan njegovog života i baštine".

Nova linija proizvoda sastojaće se od krema na bazi marihuane, pribora (poput vaporizatora po ugledu na elektronske cigarete) i vrhunske sorte jamajkanskog kanabisa, inspirisane travom koju je Marli najviše voleo da puši.

 Porodica legendarnog muzičara i firma Privateer Holdings tvrde da je reč o ozbiljnom poslovnom poduhvatu.

"Marihuana će se prodavati kao moderan proizvod, uredno pakovana i reklamirana uz pomoć agencije koja promoviše sportsku marku New Balance i lanac kafeterija Starbucks", ističu oni. Sam kanabis će se prodavati u vidu cvetova, ulja i koncentrata, navode u kompaniji Privateer, dodajući da će kupci morati "sami da motaju svoje džointe".

Ovo nije prvi proizvod koji će nositi Marlijevo ime. Njegova porodica je licencirala marku kafe, audio opreme i brojnih drugih proizvoda, uključujući rizle na kojima piše "Puši kao Marli" (Smoke Like a Marley).

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala