Najzanimljiviji sajt Balkana


čokolada
Ako ste ljubitelj čokolade a samokontrola nije vaša jača strana uskoro za sladokusce poput vas stiže rešenje Uskoro bi se u prodaji trebala pojaviti čokolada bez kalorija i šećera.!....


Naziv oce zdrave čokolade je "Chocolate Cravings" neobična i nadasve zanimljiva čokolada imaće okus ukusne mlečne čokolade, ali kako smo rekli neće sadržavati šećer i kalorije.


 "Svako pakovanje Chocolate Cravings čokolade sadržavaće 24 trake. Stavite jednu u usta i za eksploziju okusa pustite da se otopi. Ovo nije nova tehnologija, ovakve jestive trake postoje dugo vremena, a mi ćemo im izmeniti svrhu i koristiti okuse za kojima žudimo. Tu počinje zabava", izjavio je Ian Goldfarb, čovjek koji stoji iza  ideje čokolade bez kalorija i šećera

 Pokrenuo je kampanju na Kickstarteru kako bi skupio novac za lansiranje svog projekta.

.Jestive trake s okusom čokolade prevariće telo koje će pomisliti da je dobilo ono što traži, a vi ćete bez straha od nakupljanja kilograma uživati u omiljenom okusu to jeste u svojoj čokoladi.Cena čokolade kretaće se oko 7 evra po paketu( 24 trake) ,dok će tri pakovanja u jednom biti oko 18 evra.

 Proizvođači tvrde da će ovo najviše pomoći onima koji drže dijetu jer će tako moći zadovoljiti svoju želju za slatkim, ali neće uticati na dijetu tj.njihove kilograme.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1