Najzanimljiviji sajt Balkanapatike povratak u buducnost
Par godina tačnije 2011.godine komapnija "Nike" napravila limitiranu seriju od 1.500.patika za aukcijsku prodaju. Sada sa sigurnošću možemo reći da kultne patike iz omiljenog nam filma "Povratak u budućnost" se uskoro naći u prodaji !...

Tako su patike iz kutlnog filma "Back the Future" uspele da iz "naučne fantastike "došetaju" i u našu realnost i današnjost!

Da bi proslavili 21. oktobar 2015, dan kada je Marti Mekflaj stigao u budućnost, kompanija "Najki"( engl Nike) je predstavila projekat na kom je radila duži period - patike koje se same pertlaju!

Naravno, tu čast da ih prvi isproba imao je Majkl Džej Foks, glumac koji je maestralno odigrao ulogu Martija Mekflaja. Njemu je ova poznata kompanija poklonila jedinstvene patike koje se zaista sam pertlaju, a uz njih dobio je i lepu poruku.

patike povratak u buducnost pismo

"Ćao Majkl. Pre gotovo trideset godina krenuli smo na putovanje u kom smo želeli da kreiramo dašak budućnosti. Iako je cela zamisao delovala kao naučna fantastika, ponosni smo što smo ovu ideju sproveli u delo i što su patike na vezivanje stigle u budućnost - napisao je Tinker Hatfield, dizajner u "Nike".

Inače kompanija "Nike" je sve obradovala je sve one ljubitelje ovih patika iz "Povratak u budućnost" objavom da će 2016. godine ove patike biti u prodaji i da će prodaja patika pomoći Majklovoj fondaciji "Michael J. Fox Parkinson Foundation".

Patike povratak u budućnost

Verujemo da oni iz onih starijih generacija -generacija 80-tih bi voleli da imaju ovakve patike kao i ljubitelji ovih patika iz filma "Povratak u budućnost" nadamo se da kada stignu i do ovih Balkanskih prostora neće biti preskupe za naš džep.

Na kraju pogledajte kako se i sam Majkl snašao kada je prvi put obuo ove jedinstvene kultne samovezujuće patike iz "Back the Future":I kako je to nekada izgledalo u filmu 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala