Najzanimljiviji sajt Balkana


videoigre2
Na poznatom svetskom online aukcijskom sajtu eBay pre neki dan je osvanula ponuda za prodaju najveća kolekcija video igara! Ponudio ih je jedan francuz pod imenom Andre (32) da bi kraju za sada ta....

najveća ikada ponuđena kolekcija igara za Segu,konzolu Nintendo kao i za računare je uspešno bila prodata

Ova privatna kolekcija igrica sadržavala je oko 5.000 igara a prodata je za sumi od 999,999.99evra odnosno milion evra jednom francuskom neimenovanom kolekcionaru!.U privatnoj kolekciji koja je ponuđena na aukciju  se nalaze sve video igre za Segu, kao i sve igre za Nintendo konzole,od NES-a pa do Gamecubea.Neki naslovi igara su pravi raritet jer su stare i po 25 godina!

Sve ove igrice iz najveće privatne kolekcije su čuvane u tamnim prostorijama u kojima se nije pušilo.


Izabrane su dobre i kvalitetne kopije (a bilo ih je po nekoliko) video igara kako bi se osiguralo da kolekcija koja će otići potencijalnom kupcu na eBay budu ekstra stanju.

Retki primerci nekih video igara,kao i čitave kolekcije,se u zadnje vreme na mnogim online aukcijama prodaju po visokim cenama.Tako je početkom ove godine je jedan kolekcionar video igara prodao igru "Aero Fighter 3" za sistem Neo-Geo po ceni čak od 30.000 dolara.!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1