Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:marihuana

Iako je uhapšen zbog nelegalnog uzgoja marihuane, dvadesetogodišnji Britanac je uspeo da izbegne zatvorsku kaznu jer su tužiteljka i sudija zaključili...

da se radi o toliko "bednom proizvodu"da uopšte nema potrebe da bude u zatvoru!

Kod Džoša Hjudža je pronađeno 40 stabiljki marihuane što je policija zabeležila fotografijama. Njega je prijavio stanodavac nakon što mu je u stanu pukla cev.


On je u odbrani istakao da je marihuanu uzgajao za sopstvene potrebe, a priznao je da dnevno puši 20 cigareta sa malo marihuane. “Zanat“ je naučio na Jutjubu.

Tužiteljka Dženi Hej je pred sudom izjavila da "nisu pronađeni dokazi uspešnog uzgoja“, a branilac je rekao da dvadesetogodišnjak ne poseduje "ni znanje, ni veštine, ali ni posvećenost da gaji kvalitetnu marihuanu".

"To je od početka bio vrlo neuspešan uzgoj", rekao je sudija – "Možda ste imali visoka očekivanja i velike ideje, ali svi koji se odlulče na uzgoj marihuane rizikuju zatvorsku kaznu. Ja vam je neću dati jer ste priznali krivicu, a niste prethodno bili osuđivani i niste imali znanja da počinite krivično delo".

Umesto zatvorske kazne mladić je kažnjen novčano, a moraće da odradi nekoliko sati društveno-korisnog rada.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1