Najzanimljiviji sajt Balkana

nagrada
Igre na sreću danas su prava industrija u kojoj se obrće veliki novac, ali za mnoge lovce na nagrade nisu toliko interesantne kao nagradne igre.Nekima se upornost isplati, a nekima ne...


Ipak  užičanki Nataliji Ristić se posrećilo igranje igara na sreću.Ona je do sada osvojila neverovatnih 2.000 nagrada!Užičanka Natalija još od davne  1972 godine učestvuje u nagradnim igrama.Tako je prvi put osvojila nagradu daleke 1972. godine te dobila nagradno  letovanje, a šest godina kasnije još vredniju nagradu – čamac.

I tako kako su godine proalzile nagrade su se redale .Natalija Ristić je do danas  osvojila 2.000 nagrada! A od ovih slinih osvojenih nagrada koristi su imali i rodbina i prijatelji.

"Pisala sam na tetke, pisala sam na rođake, pisala sam na sve. Ko god je šta dobio, to je njegovo", kaže Natalija.Lov na nagrade vidi kao avanturu, zahvaljujući kojoj se upoznala sa kolegama iz drugih delova Srbije.

Nekada su rivali čestitali jedni drugima, a danas toga više nema.Natalija ne odustaje od nagradnih igara, ali kaže da nikada neće učestvovati u onima koje se zasnivaju na SMS porukama
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1