Najzanimljiviji sajt Balkana

aeroflot
Ruski Aeroflot je pre nekoliko dana saopštio da je dobilio sudsku parnicu protiv jednog svog putnika i odštetu u visini od 15.000 evra! Neimenovani putnik je bio pijan te je uznemiravao putnike i posadu da je let na kraju morao biti  prekinut....


Nemenovani  putnik je aprila prošle godine 2013 u avionu na liniji Moskva-Šangaj pretio i putnicima i rvao se sa posadom, te je kapetan aviona neplanirano spustio avion u gradu Novosibirsk da bi izveli putnika i bezbedno potom nastavili let

Ruski mediji su tada preneli da je nemenovani putnik, 44-godišnji direktor jednog preduzeća, pocepao uniformu jednom članu posade i maltretirao više od 300 putnika u avionu Aeroflota.


Takođe sličan slučaj se dogodio decembra prošle godine kada je avion na relaciji Krasnojarsk-Moskva neplanirano sletio u Novosibirsku zbog tuče koju je izvazvao pijani Rus, kasnije identifikovan kao bivši regionalni zvaničnik.

Dok je jedan putnik ove aviokompanije početkom februara ove godine 2013. osuđen na tri i po godine zatvora jer je tokom leta za Egipat zato što je bio pijan i koji je pušio i udario stjuarda koji ga je opomenuo.Aeroflot je pozdravio oštrije sudske kazne za takve incidente i zatražio još strožije.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala