Najzanimljiviji sajt Balkanabarbika1
Mnoge devojčice odrastaju igrajući se Barbi lutkama. Neke devojčice čak i žele da izgledaju kao Barbika. Ipak jedna 21-godišnja devojka je možda uspela u tomeValerija Lukianova Ukrajinka postala Internet senzacija u svojoj  zemlji Rusiji....

ona tvrdi na svom blogu da je postala jedna od najpoznatijih žena u Rusiji
barbika2
Valerija izgleda kao prava pravcata lutka Barbi,sa svojom dugom plavom kosom,savršenim oblikovanom telom plavim očima kao i velikim grudima koje se ističu na njenom tananom telu.Kada se pogleda njeno lice stiče se utisak da je ono urađeno u photoshopu,kao da ima masku a ne šminku na sebi.
barbika5

U animiranom verziji objavljenoj na You Tube od strane NMATv, Valeriji Lukianova podvrgnuta je operacijama da bi formirala telo poput Barbike uvećanje grudi i smanji vanje struka.

Mnogi misle da je ovo što je Valerija uradila od sebe poptuno pogrešno i bolesno.Jedan od komentara za Valerijin izgled je bio ovakav  "Ne samo da izgleda ružno, već i smešno" dok neko drugi je ostavio komentar Valeriji "Žena sa potpuno savršenin karakteristikama je dosadna žena"

Jedno veliko pitanje ostaje bez odgovora koje muči mnoge: Da li je Valerija realna devojka ili je sve ovo jako dobra Photoshop prevara?

Na normalnim fotografijama Valerije na svojoj Facebook stranici ova 21-godišnjakinja nosi daleko manje šminke i sasvim drugačije izgleda nego na "barbi fotkama" što opet baca sumlju da ona kao osoba možda i ne postoji.

Na kraju mi vam ostavljamo da sami prosudite o čemu je ovde reč..Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala