Najzanimljiviji sajt Balkanavanzemaljci

Čuveni naučnik Bojd Bušman  iz "Oblasti 51" je pred svoju smrt 7 avgusta  2014.godine je dao svoj poslednji intervju.U ovom svom poslednjem intervujuu Bojd govori o svojim iskustvima....

u istraživanju NLO-a, vanzemaljcima kao i idejama o antigravitaciji.

Naučnik Bojd je izneo tvrdnju  da vanzemaljci svojom naprednom tehnologijom mogu da putuju brže od svetlosti i da dolaze sa planete koja je udaljena 68 svetlosnih godina od ZemljePrema njegovim rečima, neki NLO-i i vanzemaljci su stacionirani u bazi i da postoji specijalan put letenja iz svemira do “Oblasti 51”.

"Sa svojom naprednom tehnologijom oni mogu da putuju mnogo brže od svetlosti i vanzemaljci koji upravljaju ovim svemirskim brodovima dolaze sa planete koja je udaljena 68 svetlosnih godina od Zemlje" izjavio  je za tv ekipu i dodao:

"Vanezamljci koji rade u bazi su visoki oko 1,5 metara i stari su oko 230 godina. Imaju pet prstiju na rukama, koji su 30 odsto duži od naših i pet prstiju na nogama koji su spojeni. Imaju po tri rebra sa svake strane i tri kičmena stuba, a komuniciraju sa nama preko telepatije" objasnio je Bojd.

Na kraju intervjua je otkrio i to da “Oblast 51” sarađiva i  sa Rusima i sa Kinezima, ali samo na istraživanju koje se uglavnom svodi na antigravitaciju.Pogledajte malo duži intervju...
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1