Najzanimljiviji sajt Balkana


NLO na marsu?
Naravno ko bi drugi nego poznati YouTube kanal za paranaormalne i NLO pojave Paranormal Crucible, je postavio novi video snimak za koji oni tvrde da je vanzemaljski brod dug 2 km koji je iz nekog razloga "ostao da leži" na  Marsu!?...

Narator u ovom video snimku kaže da je to dokaz da se vanzemaljski svemirski brod "srušio" na Mars, gde ostao hiljadama godina i gde se s vremenom razgradio.?!


Opis ispod videa glasi: “"bradio sam, obojio i rekonstruisao ovaj nepoznati objekat, i po mom mišljenju, to je neka vrsta letelice, možda stara nekoliko desetina hiljada godina."

Slike su napravljene sa NASA "Mars Global Surveyor," koji je snimao slike ove planete sve dok svemirska agencija nije izgubila kontakt sa njim 2006. godine.

Narator ovog videa kaže: "Ovaj objekat je previše razgrađen da bi mogao biti potpuno poboljšan, tako da sam ga rekonstruisao pomoću značajnih tačaka koje su prikazane na videu."


"Takođe je dugačak je oko 2 km, tako da ovo mora da je matični brod, ili marsovski ili možda sa neke planete vanzemaljske vrste, ali zašto se srušio?"

Međutim, oni koji su komentarisali ovaj video nisu bili toliko uvereni da je to vanzemaljski brod.

Jedna osoba je istakla: "Sačekajte, ako se srušio, gde je krater?“ Druga osoba je rekla: “Po mom mišljenju, to je pao meteor."

Ipak , jedna osoba je bacila još više misterije na ovu situaciju?

Rekli su: "To je zapravo prilično dubok jarak. Prava misterija je to kako je dođavola dospeo tamo? To je usred veoma ravne pustinje."

Na kraju ostavljamo vama da sami donesete zaključak o čemu je ovde reč, pogledajte video:

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1