Najzanimljiviji sajt BalkanaJedan za sada neimenovani bloger iz Japana tvrdi da je na fotografiji površine Marsa, koju je američka Nasa objavila u martu,uočio nešto što liči na guštera ili pacova.Na sajtu "UFO Sightings Daily" ovaj neimenovani japanac je ukazao na svoje "otkriće",,,,

,tako je njegova poprilično neverovatna i pomalo maštovita tvrdnja navela je  zagovornike teorija zavere na strahovanja da NASA ostavlja živa bića na Marsu radi naučnih istraživanja.


Ovaj Japanski bloger tvrdi da je stvorenje, koje je ugledao na fotografiji zabeleženoj kamerom svemirskog rovera "Curiosity" ili pacov ili gušter.

"U martu je jedan bloger  iz Japana uočio ovo neobično stvorenje na Marsu!", napisao je vlasnik sajta posvećenog neidentifikovanim letećim objektima Skot Si Vering.

"S obzirom na činjenicu da na Marsu ima vode u malim količinama, moguće je da ovakve pustinjske životinje šetaju naokolo, pri čemu bi ih bilo veoma malo. Ili, možda, Nasa prebacuje životinje iz minijaturnih kriogenskih komora u roveru na površinu Marsa da bi izvodila testove?” kaže Vering

Tim povodom, “San Francisco chronicle” piše da na originalnoj Nasinoj fotografiji objekat izgleda kao kamen, dok je na slici objavljenoj na Veringovom sajtu kamen "dobio" noge i rep.

Iz Američke svemirske agencije NASA nije stiglo nikakvo saopštenje povodom ovih navoda.Inaće "Curiosity" je sleteo na Mars 6. avgusta prošle godine, kako bi istraživao geologiju ove planete.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1