Najzanimljiviji sajt Balkanavatrogasci pozar

Jeste da je više vest iz crne hronike ali je i pomalo zanimljiva. Vatrogascima Negotina bio je prijavljen požar na jednom imanju u selu Urovica,nakon što su ugasili vatru, shvatili da su....

upravo ugasili požar u laboratoriji za proizvodnju marihuane!

U spaljenoj laboratoriji marihuane otkriveno je 200 saksija "trave" i zaplenjeno više od tri kilograma marihuane, a vlasnica imanja Dara T. (66) je, uz prijavu zbog neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, zaradila i prijavu zbog nuđenja mita, jer je pokušala da podmiti vatrogasce da je ne odaju.

"Vatrogascima u Negotinu je javljeno da je izbio požar na pomoćnoj kući u jednom domaćinstvu u selu Urovica" kaže za "Blic" izvor iz istrage.

"Međutim, kada su vatrogasci obuzdali požar, u kući u kojoj su gasili vatru zatekli su 200 saksija marihuana, sistem za ventilaciju, lampe, klima uređaje, kalorifere... Sve u svemu, sasvim slučajno smo otkrili kompletni laboratoriju za uzgoj marihuana u veštačkim uslovima.

Videvši da je uhvaćena na delu, Dara T. je vatrogascima ponudila novac da odu sa imanja i ne prijave je policiji.

"Međutim, vatrogasci su odmah obavestili kolege iz opšteg kriminaliteta, koji su ubrzo stigli na lice mesta " kaže naš sagovornik.

"Jedan vatrogasac, koji je učestvovao u gašenju požara, nam je doslovno kazao: "Aman, pa mi smo gasili vatru u laboratoriji za proizvodnju marihuane".

Dari T. su podnete prijave zbog stavljanja u promet opojnih droga i nuđenja mita, nakon čega joj je određeno zadržavanje do 48 sati.

izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala