Najzanimljiviji sajt Balkana


U Velikoj Britaniji,u gradu Staffordshireu,Britanci će imaće priliku da se "upoznaju" sa najvećim i najstrašnijim vozom smrti.Ovaj voz smrti će biti otvoren za vožnju već krajem maja meseca.....

Izgradnja  voza smrti koji je dobio i službeno ime "Smiler" koštao je do sada 18 miliona funti! .Smiler najveći i najstrtašniji voz smrti će imati  14 ogromnih petlji.tokom izgradnje  ovog voza smrti Smiler-a tražena su mišljenja naučnika i posebno psihologa.Oni koji su kreirali ovaj zastrašujući i najveći voz smrti tvrde  da voz ima takav psihološki efekat da zasita zamagljuje liniju između stvarnosti i iluzije.
Na primer Smiler voz smrti kada  propada sa visine od 30 metara, on doseže brzinu od 85 kilometara na sat.Da dodamo i to pošto "Smiler"  ima 14 petlji, on je ušao u Ginisovu knjigu rekorda,dizajneri obećavaju gostima ovog zabavnog remek dela nezaboravnu vožnju, koja će sve preplašiti, ali i oduševiti .

Tako da oni koji se budu vozili najvećim i najstrašnijim vozem smrti "Smiler"-om neće biti sigurni šta je uistinu bila java, a šta san.
"Postoji mnoštvo efekata koji će izazvati pravu pomutnju u glavi", izjavila je Katherine Duckworth, koja je učestvovala u izradi Smilera
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala