Najzanimljiviji sajt Balkana
Mlade širom sveta se obično odlučuju za nijanse bele boje venčanice.Engleska dizajnerka Selma Madine se udružila Liverpulskim frizerskim salonom Voodo da bi kreirala jednu zaista neobičnu i zanimljivu venčanicu...

Kao što svi znamo mlade uglavnom vole bele venčanice nositi na venčanjima ali to nije zaustavilo dizjanerku Selmu Madine i frizerski salon Voodou vlasnika Rajana Edvardsa, da stvore haljinu koja je unikatna i od neobičnog materijala pravljena.
Možda bi ovu haljinu  volela nositi Lady Gaga koliko je neobična?.Selma i Rajan kažu da bi bili veoma srećni kada bi  popularna pevačica izabrala da nosi ovu unikatnu njihovu kreaciju,njihov model venčanice (haljine) na svojoj sledećoj turneji.

Ova zanimljiva venčanica od kose je napravljena od 250 metara umetaka kose,desetina hiljada pravih komada kose kao i različitih komadića kose.U ovu venčanicu je ugradjeno 1.500 kristala.
Dizajnerima je pomagao tim od osam ljudi koji su utrošili oko 300 sati rada za uredjenje ove venčanice,tokom perioda od 12 dana,teška nešto više od 75 kilograma a veličina joj je broj šest.Dok cena ove venčanice od kose je oko 50.000 funti pa sad mlade izvolite..

"Ovo je bila prilika za nas da pokažemo naš svu kreativost i originalnost,fantastičan osećaj je to kada smo videli gotov proizvod." izjavio je Rajan Edvards.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala