Najzanimljiviji sajt Balkana

baka od 114 godina sse udala

U Kini  se desilo jedno zaista neobično venčanje u kojem očigledno godine nisu predstavljale problem.Jedna kineskinja koja ima 114 godina venčala se....

s muškaracem kojem koji je mlađi od nje celih 43 godine prenose kineski novinski mediji

Par se upoznao u staračkom domu. Mladoženja čije je prezime Zheng, kaže da se svojoj voljenoj Zhang Shuying, udvarao više od godinu dana pre nego što su se venčali.Mladoženja je izjavio da je prvo primetio koliko njegova buduća supruga dobro kuva. Kasnije je shvatio da je ona i veoma dobra osoba.

Zhang Shuying je više puta odbijala budućeg mladoženju jer nije bila voljna započeti takvu vezu. Vezu  s čovekom koji je 43 godina mlađi od nje -u tako velikoj starosti.

Ceremonija venčanja održana je u okrugu Baču autonomnog regiona Sinđang Ujgur pred prijateljima iz doma kao i osobljem staračkog doma.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1