Najzanimljiviji sajt Balkana15-godišnja učenica iz Velike Britanije dobila je ideju da napravi venčanicu i to napravljenu od neobičnog materijala- od papira. Za svoju kreaciju je upotrebila ne običan papir već papir od  brakorazvodnih dokumenata ukupno njih 1.500....

Kreacija, koja podseća na venčanicu kakve su nekada nosile princeza Dajana, Demi Barns je postavila na svoj Facebook profil i odmah j se svima koji su je videli dopala i tako postala pravi (internet) a i modni hit. Demi je čak dobila i ponude od nekih poznatih dizajnera da radi za njih.


Mlada devojka nije ni sanjala da će joj venčanica koju je sama dizajnirala i napravil doneti toliko slave ,ona je samo želela da venčanicu pokaže rodici koja živi u Italiji .Venčanica od brakorazvodnih papaira je samo za par dana dobila neverovatnih  40.000 lajkova na FB

Njena ideja bila je da pokaže i ukaže na to da mnogi prebrzo ulaze u brak,koji se na kraju neslavno završi - razvodom.

"Kontaktirali su me mnogi značajni dizajneri sa pitanjem mogu li da kopiraju ovu ideju i venčanicu.Imam veliku strast prema modi i kreiranju i nadam se da će mi jednog dana neko ponuditi priliku da steknem iskustvo pa i da možda započnem tu karijeru" izjavila je mlada "dizajnerka" Demi.

Ovo je jedna od najneobičnijih venčanica ikada napravljenih.Bilo je primera da se venčanica napravi od od toalet-papira ili od 1.500 kolačića,kao što je pre par godina uradio jedan ukrajinski poslastičar.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1