Najzanimljiviji sajt Balkana

pametna šolja
"Pametna" šolja koja se zove "Vessyl"  tečnost koju ste sipali i kalorije a to će vam ispisati  na spoljašnjoj strani nje! Takođe, "pamti" koliko tečnosti ste unijeli, koliko kofeina, šećera, ali vam i broji kalorije!..


Ova pametna šolja  se zove "Vessyl" ona prepoznaje tečnost koja se nalazi u unutrašnjost to jeste  kojeg je ukusa sok, kao i šta ste od sastojaka stavili u napitak ili koktel. Svi podaci sa pametne šolje se čuvaju na mobilnom telefonu .uz ovo "Vessyl" pametna šolja  pamti kalorije koje ste uneli u organizam, koliko kofeina, šećera itd!..Na "Vessyl" šolji, se ispisuje se nivo hidratacije kada okrenete šolju da otpijete gutljaj.Kako kažu izumitelji ove šolje linija hidratacije će pokazati koliko ste tečnosti uneli do tada. Kada je organizam dovoljno hidriran, na vrhu šolje pojaviće se plava tačka

Ova pametna šolja može da pomogne i u skidanju kilograma, ako uzmemo u obzir da je studija provedena 2009. godine u Americi pokazala da je smanjenje kalorija koje unosimo konzumiranjem tečnosti mnogo važnije od umanjenja onih koje unosimo iz hrane.

Cena "Vessyl" šolje je oko 73 eura (ili 99 dolara) i za sada se može naručiti online preko interneta, ali očekuje se da će je od početka 2015. godine biti u radnjama, s tim što će cijena tada biti oko 145 eura (ili 199 dolara)

Pogledajte video u nastavku kako ova šolja funkcioniše...
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1