Najzanimljiviji sajt Balkana
Savezna država Ohio podigla je optužnicu  protiv mrmota Fila ovaj mrmot je čuven po svom predviđanju dolaska proleća ove godine izgleda je malo pogrešio u proračunu...


Mrmot  Punxsutawney Phil je predvidio rani dolazak proleća 2. februara kada je izašao iz jazbine i video svoju senku.Iako je  predvideo proleće,tužioci iz oblasti Butler iz američke države Ohajo podigli su optužnicu jer ovaj mrmot namerno zavarao javnost.

Po navodima optužnice za ovakav prekršaj trebalo bi da jadni mrmot Phil bude optužen na smrt
 "Mrmot Punxsutawney Phil je to učinio namerno i bez pravovremene kalkulacije naveo je ljude da veruju da će proleće kod nas doći ranije", navodi se u optužnici koju zastupa tužilac Michael T. Gmoser.

 On je dodao da je pogrešna prognoza mrmota Fila prekršaj "protiv mira i dostojanstva države Ohajo".
Dok predjednik kluba koji organizuje "Dan mrmota" Bill Deely rekao je da mrmot Fil ima svog advokata i boriće se protiv otpružnice vlasti Ohaja. Predsednik kluba,Bil smatra da je kazna tužioca ipak preoštra za ovog glodara

Trenutno u američkoj državi Ohajo je temperatura dosta niska i predviđeno je čak da će i sneg pasti
Da lažemo i to da svake godine više hiljada posjetilaca dođe u gradić na zapadu Pensilvanije Punxsutawney, koji je što je zanimljvo takođe predstavljen u filmu "Dan mrmota"1993. godine uz Filovo meteorološko predviđanje.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala