Najzanimljiviji sajt Balkana

vodoinstalateri pornašli zlatnu polugu

Prilikom izvođenja radova u kupatilu jedne kuće u Kalgariju vodinstalateri Alif Babul i Dean Materi su pronašli nešto sasvim neočekivano....Bio bi to posao kao svaki drugi kada su dvojica vodinstaltera iza kade pronašli 1 kg. tešku, pravu pravcatu zlatnu polugu. U prvi mah Alif i Dean vodoinstalateri nisu mogli verovati svojim očima šta su iskopali iz zida kupatila.


Ugledao sam zlatni predmet ispod žbuke. Pomislio sam da je reč o bakru. Pokušao sam ga podignuti lopatom, ali predmet je bio težak. Sagnuo sam se i izvukao je ispod otpada. Bila je to zlatna poluga", rekao je majstor vodoinstalater Materi za "Calgary Herald".

Vodoinstalateri su bili iznenađeni pronalaskom. Babul, koji je u poslu godinama, nikada pre kako on kaže nije pronašao ovako vredan predmet.

"Zaista je neobično pronaći zlatnu polugu ispod kade", rekao je Babul koji je procenio da poluga vredi oko 50-ak hiljada dolara.

O svom su pronalasku odmah su obavestili vlasnika kuće koji je potvrdio kako tu zlatnu polugu traži već duže vreme. Babul smatra kako je poluga bila skrivena iza đakuzija, ali zbog vibracija motora, skliznula je prema dole. Naravno dvojica vodoinstaltera su vraitla zlatnu polugu vlasniku.

"Šta god pronađem dok radim, uvek vratim vlasnicima” rekao je vodoinstalater koji je čitav život okružen ciglama, ali ovo je prva "zlatna cigla" koju je pronašao.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1