Najzanimljiviji sajt Balkana


Fu Žuli iz Kine je sigurno najpoštenija žena na svetu jer je pronašla i vlasniku vratila dijamante koje su vredne 32 miliona dolara !Vlasnik ih je izgubio  u jednom kafiću u Hong Kongu!.....

Kako sama kaže ova poštena kineskinja za vreme sajma nakita i dragog kamenja u tom gradu otišla da pojede sladoled u jednom od kafea i da je tamo pronašla vrećicu punu nebrušenih dijamanata.!

"Otišla sam do kafića kako bih se odmorila uz sladoled,u kafiću sam videla neke strance.Razgovarali su neko vreme, a posle su izašli iz kafea. Kada su čistači došli da počiste njihov sto, videla sam crnu vrećicu koja je ostala pored stola za kojim su sedeli. Otvorila sam vrećicu i videla da su unutra nebrušeni dijamanti.Po mojoj proceni jedan dijamant je vredeo između 65.000 i 130.000 dolara - kaže Žulijeva, koja je i sama poznavalac nakita i dragog kamenja.

Ona je dodala da je odlučila da ostane u kafiću i sačeka vlasnika dijamanata.
"Posle kraćeg vremena dojurio je jedan zadihani i bledog lica muškarac,njegova košulja mu je bila potpuno mokra od znoja.Dala sam mu dijamante, a on mi se neizmerno zahvaljivao"izjavila je Žuli, koja je na pitanje novnara da li je razmišljala da zadrži dijamante odgovorila ne.

"Nije mi ni palo na pamet da ukradem dijamante jer znala sam koliko vrede.Poštena sam i jednostavna osoba i verujem u iskrenost i dobrotu" dodala je na kraju poštena kineskinja.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala