Najzanimljiviji sajt Balkana

mercedes sl 500 20 dolara

Zvuči neverovatno ali je ispalo da je živa istina.Zanimljiv i čudan dogadjaj se desio nedavno Morisu Matjusu konobaru.Rej Horton je bivši pomoćni trener Pitsburg Stilersa kluba iz NFL lige,i  nedavno je  dobio je novi posao u državi Arizoni u SAD.Tokom preselenja hteo je da se reši suvišnih stvari koje bi mu smetale za što bržu selidbu....

On se sa svojim automobilom Mercedesom SL 500 dovezao se u kafić gdje je bio redovni gost gde je voleo da popije svoje omljieno piće.

Konobara Mauricea Matthewsa koji ga je uvek posluživao prilikom doalska u kafić upitao je koliko dolara ima kod sebe trenutno u džepu.Moris je iz džepa izvadio 20 dolara i rekao daje to sve što ima ne sluteći šta će mu se dalje desiti.Pomoćni trener Horton glasno uzviknuo "Prodato za 20 dolara!" i pružio mu ključeve Mercedesa SL 500.

Naravno Maurice je ostao zapanjen onim što se desilo tog trena potom je izašao na ulicu da se uveri da nije neka šala pomoćnog trenera Reja.

Medjutim šale nije bilo,ispred njega je stajao mercedes SL 500,polovni crveni kabriolet 1999 godine proizveden,čija se cena procijenjuje na 17.000 dolara koji je upravo kupio za svega 20 dolara! Horton je s ovim mercedesom prešao  nešto više od 100.000 kilometara.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala