Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:Parking kazna na zapadu
U Švedskoj postoji jako mogo Šveđana, koji su platili veoma velike sume novca za kazne u saobraćaju.Među njima se našao i jedan nemarni nemenovani vozač - rekorder po broju kazni koji je....

 za deset godina je 37.390 puta prekršio zakon o parkiranju i moraće platiti kazne u iznosu od 5,2 miliona evra!!

Biro za prekršaje u saobraćaju Švedske objavio je imena 20 osoba koje su napravile najviše prekršaja za nepropisno parkiranje.isto tako objavljena su i mesta na kojima se najčešće krše pravila o parkingu. 

Među onima koji su napravili najviše prekršaja, a koji do sada nisu platili kazne, nalazi se  jedna neimenovana 30-godišnja osoba koja je za 10 godina napravila 37.390 prekršaja i koja treba da plati kazne u iznosu od neverovatnih  5,2 miliona evra.!

Na drugom mjestu je isto tkao neimenovani 25-godišnjak koji ima 18.395 kazni i treba da plati "malo manji" iznos od 2,6 miliona evra.


Na trećem mestu neslavnom mestu po broju kazni je isto tako Šveđanin, koji je napravio 16.486 prekršaja i treba da plati 2,3 miliona evra. 

Spomenute osobe se nalaze na "crnoj listi" u zemlji i do sada ove osobe nisu platile nijednu jednu kaznu. 

Potparol  kancelarije za saobraćaj Švedske Mikael Andersson izjavio je za novinske i tv medije da su neke osobe koje se nalaze na "crnoj listi" iznajmljivale na desetine automobila.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1