Najzanimljiviji sajt Balkanaalpbach selo
Ovo neobično iznajmljivanje je postalo dobra  turistička ponuda za bogate turiste kao i velike svetske kompanije.Sada tako možete iznajmiti čitavo jedno pravo selo!.

S obzirom na lepotu evropskih sela,kao i činjenica Evropa se suočava sa krizom i gotovine nema,ova ideja ma koliko izgledla suludo u današnje vreme je izgleda efikasan način zarade....

Celo selo(la) možete iznajmiti za cenu od 60.000 dolara!

Neobična turistička ponuda podrazumeva ako se odlučite za rent a selo:da imate pravo angažovati po svojoj potrebi celo selo za period iznajmljivanja,možete imenovati trgove ulica,uzeti "pod svoje" bilo koji restoran,možete anagažovati lokalne umetnike u selu,zabavljače za svoj hir i raditi sve što želite dok ste vi "na vlasti" za kupljeni određeni vremenski period.

Za ovu neobičnu turističku ponudu "iznajmljivanje sela" za sada trenutno postoji na raspolaganju turistima i zainteresovanim kompanijama oko desetak sela: Alpbach (Austrija),Mariazell (Austrija),Brand (Austrija),Mondsee (Austrija),Peru (Austrija),Goldegg (Austrija), Nemačka (Braunlage ),Deidesheim (Nemačka),Trittenheim(Nemačka), i Engelberg u Švajcarskoj.

Nisu samo sela bila ta koja su se mogla zakupiti ,nedavno je čak i cela teritorija Lihtenštajna mogla se zakupiti za 70.000 dolara.

Ideja o iznajmljivanju sela je dobra jer već postoji zainteresovanost nekih bogatih šeika,kao i multinacionalnih korporacija poput AEG, Hiundai,Siemens,Wyeth Pharma i drugih.

Bilo kako bilo ko ima novca viška eto prilike da bude na neki način na "vlasti" pa makar kao i turista ili da jednostavno ima neobičan i fenomenalan odmor za pamćenje.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala