Najzanimljiviji sajt Balkanaekser iz glave
Jang Ji Kui iz kineske provincije Jiangsu  je uspeo da sam sebi zakuca ekser u glavu, i to sve kada je ukrašavao svoju kuću 29 decembra.U ovom slućaju najčudnije  je to da nije ni primetio da je sam sebi zakucao ekser u glavu !....


Jang je uskoro morao otići kod lekara jer se nije osećao dobro, tekk u bolnici doktori su mu rekli šta je uradio a iz njegove glave su mu izvadili šiljak dug sedam i po centimetara.

Neobična nesreća se dogodila kada je Ji Kui (55) koristeći mašinu za rezanje ispalio ekser koji mu se zario u glavu.

Sam svoj majstor nije ni primetio šta se zaista desilo, jer je ekser na mestu gde mu se zakucao u lobanju ostavio samo rupicu od koje je Ji Kui pomislio da je manja povreda.Kinez Jang Ji Kui zakucao je sebi ekser u glavu ukrašavajući svoj dom, a da to nije ni primetio.
ekser u glavi
Malo nakon incidenta, pošto se osećao loše, odlučio je da poseti lekara, a kad su mu snimili glavu, imali su šta i da vide. U njoj je bio zariven ekser duži od sedam i po centimetara, tik uz levo oko. Hirurzi su odmah obavili operaciju, kako bi sprečili oštećenje na mozgu.

Na sreću, vid mu, na sreću, nije oštećen, te je tako Jang prošao sa minimalnim povredama kada mu se desio ovaj bizarni incident sa ekserom

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala