Najzanimljiviji sajt BalkanaAmerikancu Judžin Rejkou (58) stolaru iz Minesote, dogodio se bizarna nesreća.Ovaj amerikanac je  sam sebi probio grudi pištoljem za zakucavanje eksera kada  je komšiji popravljao krov.....


Judžinu se ekser dug 9 cm zabio do srca ali na njegovu sreću, sve se završilo u najboljem redu


"Naslonio sam se na dasku sa pištoljem u ruci",izjavio je medijima Rejkou. "Pištolj je bio okrenut pod takvim uglom, uperen pravo u moje grudi, poskočio je, a ja sam još uvek držao prst na obaraču. Sam sebi sam zabio klin u grudi", priča Judžin.

"Mada nije baš mnogo bolelo osećaj ipak bio veoma neprijatan, jer je osećao nekakvo krckanje i grgoljenje".izjavio je Judžin

Dr Luis, kardio-hirurg koji je u bolnici Ebot Nortvestern hitno operisao Rejkoua, tvrdi da je ovaj smrt izbegao za dlaku. Da je klin prodro samo dva milimetra dublje, probio bi mu srčanu arteriju i izdahnuo bi na licu mesta.

Srećom, grudna kost je delovala kao štit koji je zaustavio i usporio klin, a Rejkou se već u ponedeljak osećao dovoljno dobro da bi otišao kući sa suprugom i šestoro dece proslavio 20. rođendan svoje ćerke Laure.Klin koji mu je izvađen iz grudi poneo je kući, da ga do kraja života podseća koliko je u ovoj neobičnoj nesreći zapravo imao sreće.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1