Najzanimljiviji sajt Balkana
Kako prenosi agencija AP ,vlasti zajedno sa stanovnicima španskog grada Korunje tragaju za osobom koja je kupila, i zaboravila na trafici listić lutrije.Ništa tu ne bi bilo zanimljivo i neobično da to nije dobitni listić vredan 4,7 miliona!...


Dobitni loto tiket, izvučen je 30. juna 2012, pronađen je na mestu na kojem je kupljen, a vlasnik prodavnice ga je predao državnoj lutriji.

"To nije običan predmet, već tiket od pet miliona evra" izjavio je gradonačelnik La Coruna( La Korunje) Karlos Negreira, dodajući u šali da će biti prvi gradonačelnik u istoriji koji traga za milionerom a ne da bi mu tražio novac, već da bi mu ga dao.

Juče je na zvaničnom internet sajtu grada objavljena informacija o listiću koji se nalazi u gradskoj kancelariji za izgubljene stvari, pored izgubljenih telefona, ključeva i novčanika.

Potraga je pokrenuta u skladu sa zakonom, na zahtev vlasnika prodavnice i lutrije, objasnio je Negreira, ističući da će svaka osoba koja se bude prijavila proći kroz strogu proveru.

"Ukoliko u naredne dve godine vlasnik ne bude pronađen,novac će otići osobi koja je pronašla listić" objasnio je gradonačelnik  U ovom slučaju reč je o Manuel Reija Gonzalez'su koji  radi u Španskoj lutriji

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala