Najzanimljiviji sajt Balkanalottery
Amerikanac Stiv Tran, je osvojio pre nekoliko dana rekordni jackpot u istoriji lutrije Sjedinjenih država!Ono što je interesantno Stiv je skroz smetnuo s uma da je i kupio lutrijski tiket.....

Kako je on rekao loto listić vredan 324 miliona dolara nedeljama je stajao na komodi u njegovoj kući pre nego što se setio da proveri dobitne u ovom slučaju loto brojeve.

Kao i mnogi drugi žitelji Severne Kalifornije, dostavljač pošiljki pitao se ko je taj srećnik koji je 17. decembra osvojio milionski dobitak, i ne sanjajući da je ta misteriozna osoba upravo on.

"Svi su bili radoznali da saznaju ko je to",  izjavio je Tran. Ubrzo nakon izvlačenja, jednoj ženi iz Džordžije isplaćena je polovina nagrade od 648 miliona dolara, a zvaničnici su znali da je drugi dobitnik kupio tiket u prodavnici “Dženifers gift šop” u San Hozeu.

Tran je, međutim, zaboravio na listić, koji je stajao na polici, među hrpom promašenih tiketa. Pre nekoliko dana, u tri sata ujutro, Tran se probudio usred noći i setio se da je bio u San Hozeu. Proverio je brojeve i probudio suprugu.

Nekoliko sati kasnije pozvao je šefa telefonom i ostavio mu govornu poruku sledeće sadržine: “Šefe, zaista mi je žao. Osvojio sam džekpot. Mislim da neću doći na posao danas, a ni sutra, niti ikada više.”

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala